Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Elnagh, en Italienare för Sverige

Snabbfärja

2020-10-05
» Läs mer

Blue Evolution

2020-08-11
» Läs mer

Semesterroulette

2020-07-01
» Läs mer

Elnagh, en Italienare för Sverige

2017-09-13

Italienska Elnagh är en snabbväxarare på den svenska marknaden.

– Utvecklingen har varit fantastisk bra. Idéen att erbjuda husbilar med modern konstruktion och hög utrustningsnivå uppskattats verkligen av våra kunder, säger Mats Svensson, som är VD för Elnagh i Sverige.  

 

Elnagh ingår i den framgångsrika Trigano-gruppen, som är en av branschens största aktörer. 

 

– Det är en trygghet att jobba med en stor och framgångsrik tillverkare. Det innebär att det finns muskler för att utveckla bra produkter och kompetens att bedriva rationell och konkurrenskraftig tillverkning, säger Mats.

 

Efter att sålt 40 husbilar under startåret (2015-16) är årstakten nu uppe i imponerande150 st.. 

 

Mats Svensson förklarar den starka tillväxten: 

– Elnagh-produkterna uppfyller kundernas krav och förväntningar på ett väldigt bra sätt med ett heltäckande modellprogram. Elnagh har dessutom en  vägg- och golv- konstruktion som är garanterat fuktfria. Och vi satsar på duktiga och ambitiösa återförsäljare. 

 

Elnagh

 

Vad är planerna för Svenska Elnagh? 

 

– Vi har en tydlig ambition att fortsätta att växa, men kvalitet går givetvis före kvantitet i alla delar. Det innebär att vi söker samarbete med återförsäljare som brinner för uppgiften. Vi märker att många kunder kommer till oss efter rekommendationer från vänner och den marknadsföringen är fantastisk och ett bevis på att vi jobbar med ett starkt och pålitligt varumärke. 

 

Vad händer 2018? 

 

– Vi har haft väldigt bra framgång med Elnagh Baron 73. Det är en halvintegrerad bil med långbäddar. Den har rätt antal sängar, bra utrustning och en prislapp som passar väldigt många. Den kommer att finnas 2018 och vi har redan bilar som är bokade för nästa år. 

 

– Den stora nyheten är Elnagh I-Loft 531, en helintegrerad bil som är utvecklad för Sverige. Även den här bilen har perfekt planlösning med långbäddar bak. Bilen kan fås med värmesystem från Alde som är både effektivt och jämnt. Det här enbil gjord för att bo i året runt.  

 

Kontakt: 

Mats Svensson, vd, 0708–17 48 20 

www.elnagh.se