Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Glad av god campingmat

Snabbfärja

2020-10-05
» Läs mer

Blue Evolution

2020-08-11
» Läs mer

Semesterroulette

2020-07-01
» Läs mer

Glad av god campingmat

2015-07-18

Det tillhör upplevelserna att smaka på regionens specialiteter, gå på marknad och skämma bort sig med en god middag

Vi ska ha något att äta varje dag, men när man i vardagslag blir det svårt att hinna göra något extra utav middagen. Lunch äter man på stående fot och frukosten hinner man bara inte med. Det är en trend som tyvärr håller på att utbreda sig över hela Europa. Sverige är inte något undantag. 

Det ska man ändra på när man har semester. Oavsett om man har en veckas semester på sommaren eller en långhelg ska det god mat på bordet. Det betyder inte nödvändigtvis ett restaurangbesök, såvida man inte vill skämma bort sig med en extra upplevelse. Der finns i alla fall tillräckligt att välja mellan och i många olika prisklasser. 

God mat kan lika väl vara en underbar middag som man går och lagar till i husvagnen tillsammans med goda vänner eller sin familj. Här kan man gå och dricka ett glas vin medan man lagar till en god biff på grillen. Listan på svenska specialiteter är lång, men att smaka på allt är ju en upplevelse och inte en plikt. Det finns i alla fall inte någon anledning att gå hungrig i säng och banta ska man inte göra på semestern!