Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter

Bürstner

« Tillbaka till Husvagnar A - Ö

Bürstner är idag en av Europas ledande tillverkare av husvagnar och husbilar. Det är inte bara den höga kvaliteten på våra fritidsfordon som lett till denna framgång, utan också vårt ständiga motto: "I en Bürstner ska man alltid uppleva en komfort utan gränser!" Detta motto har varit vår ledstjärna då vi förverkligat våra ideér och koncept i de olika modellserierna - ända sedan slutet av 50-talet. 

När du ger dig ut med din husbil eller husvagn, vill du känna dig trygg och säker. Inget oförutsett får inträffa, som kan förstöra din värdefulla semester. Bara när man känner sig trygg och säker på att allt fungerar, kan man ju njuta till fullo av alla intryck. Varje husbil och husvagn från Bürstner är därför tillverkad enligt de modernaste metoder, och bakom varje modell ligger ett omfattande utvecklingsarbete. 

En viktig faktor, som garanterar att alla produkter från Bürstner håller samma höga kvalitet, är en kontroll av varje steg i produktionen och den perfekta kombinationen av en modern maskinpark och skickliga medarbetare med mångårig erfarenhet. Tack vare denna kombination, produceras till exempel varje vecka upp till 60 000 möbeldetaljer av högsta kvalitet - allt för att du ska kunna ha glädje av din Bürstner husbil - år efter år. 

Generalagent/godkänd importör för detta fabrikat är: Bürstner Sverige AB, Östgöta Camping Mantorp.

Läs mer här