Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter

Carthago

« Tillbaka till Husvagnar A - Ö

Namnet Carthago står, sedan mer än 30 år, för högsta kompetens och högsta kvalitet bland husbilar. Våra modellserier Chic och Liner är, var och en i sin klass, ledande och normgivande – vare sig det gäller funktion, teknisk utrustning eller komfort. Alla husbilar från Carthago är givetvis byggda för att ge dig största möjliga glädje under en lång rad av år – överallt och året runt. 

Vi på Carthago sätter dessutom stort värde på alla våra kunders personliga erfarenheter, och många av deras idéer och förslag tas i beaktande vid utvecklingen av nya modeller. Detta, i kombination med entusiasmen hos våra mycket kvalificerade medarbetare – som många själva åker husbil – gör våra husbilar till något alldeles enastående. 

Att våra kunder är så nöjda med sina husbilar, och den stora framgång vi haft på marknaden, har flera orsaker. En av dessa är att varje bil byggs med traditionella hantverksmetoder. Hos oss är det erfarna möbelsnickare som bygger inredningarna – inga maskiner som sätter samman prefabricerade element – och de material vi använder är naturligtvis av högsta kvalitet. På detta sätt bygger vi en ”drömhusbil” som låter dig njuta av livet till fullo även när du är på resande fot. Givetvis kan vi erbjuda både halv- och helintegrerade modeller, liksom ett stort antal planlösningar. 

Så låt oss förverkliga din dröm om bekväma resor. Nöj dig inte med kompromisser, utan unna dig en husbil från Carthago – en husbil som uppfyller de högsta kraven. Hos oss hittar du en unik kombination av ombonad miljö, tilltalande design och optimal funktion. I en Carthago kommer du genast att känna dig hemma. 

I varje husbil från Carthago har vi lyckats skapa den perfekta kombinationen av modernaste teknik och hantverksmässigt kunnande. Du kommer också att upptäcka att våra husbilar har en kvalitet som kommer att ge dig många bekymmersfria husbilsår. 

Generalagent/godkänd importör för detta fabrikat är: Varje enskild återförsäljare (Bengt i Örkelljunga, Caravanhallen, Camp4you, Caravan AB i Eskilstuna, Åströms Fritid AB och Husvagn-Svensson)