Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter

Hyra Husbil

Att hyra husbil!

Att hyra husbil har blivit mer och mer populärt de senaste åren. Innan du bestämmer dig för vilken för husbil och uthyrare du skall välja är det bra att tänka till på några viktiga punkter innan du slår till.

Det är viktigt att kolla upp uthyraren, verkar firman eller personen, som hyr ut, att vara seriösa? Kolla så att husbilen är försäkrad, om inte så hyr husbil hos någon annan. Läs igenom hyresavtalets villkor och kontrollera att allt verkar ok. Glöm inte att läsa det finstilta, det kan vara mycket viktigt.

Gör en grundlig besiktning, helst tillsammans med uthyraren. Kolla att allt finns med och att inget är skadat. Fotografera gärna både utsidan och insidan av husbilen. Det är viktig att dokumentera husbilens skick före och efter uthyrningen.

Vad är det som gäller, om du råkar ut för en skada under semestern, fråga uthyraren och nöj dig inte med ett svar som ” det ordnar sig”. Be om kontaktuppgifter till uthyraren och kontaktuppgifter till försäkringsbolaget. När du lämnar tillbaka husbilen gör både utvändig och invändig besiktning, fotografera gärna, och kontrollera att inget är glömt.