Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter

Inlandsbanan

« Tillbaka till Norrbotten

Från Kristinehamn i söder till Gällivare i norr bjuder Inlandsbanan på möten, avkoppling och upplevelser.

Att resa med Inlandsbanan liknar inget annat. Det svenska inlandet har mycket själ och hjärta att bjuda på, med massor av äventyr som väntar på att upplevas. Från Kristinehamn i söder till Gällivare i norr sträcker sig den 130 mil långa banan. Vägen kantas av rik historia, samt levande och kreativa bygder. Här möter du människor, kultur, djur, mat och natur. Som bara finns här.

På Inlandsbanan det till stor del själva resandet som är målet. Här finns gott om tid att njuta, smaka, utforska eller bara vara. Tåget stannar för fika- och matpauser och för speciella sevärdheter.

Med på tåget följer även våra duktiga tågvärdar som förutom att berätta om vad ni passerar bidrar till att skapa en trevlig stämning ombord.

Du kan välja mellan tre sätt att åka – paketresa, Inlandsbanekort eller färdbiljett.

I paketen är vissa aktiviteter utvalda och ingår, utöver dessa bestämmer du själv hur du vill spendera din tid. Vill du i stället resa på egen hand passar Inlandsbanekortet bäst. Det är giltigt i 14 dagar och du väljer själv var du vill stanna och hur länge. Två barn upp till 15 år reser gratis i vuxens sällskap. Du kan också välja att resa en kortare sträcka, då löser du vanlig biljett.

Läs mer här