Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Villavagn/minihus på hjul/tiny house

Annonsör: Mona M Hallin. 2022-08-24 18:03:27

Nu har du chansen att förvärva och färdigställa ett fantastiskt fint välisolerat flyttbar hus. Det finns för närvarande i Örnsköldsvik.

Lämpligt som första bo till tonåringen, som uthyresbostad, som fritidshus m.m.

Storlek (LxBxH), yttermått: 11,6 x 3,1 x 3,4 m (+ chassits höjd), innermått: (10,17 x 2,67 x 3,04 m). Kan transporteras på låg trailer och ligger då på under 4,20 m.

Rejält chassi med traktorkrok (TF-100 från Treesign).

Genomgående fina material valda med omsorg om miljön, bland annat träfiberisolering, svenskt björkgolv, handgjorda fönster av kärnvirke m.m. Ingen plast och minimalt med lim - vackert och bra för miljön och allergiker.

Det finns ritningar för hur vi tänkte oss huset i färdigt skick. Vi har själva designat huset men har haft hjälp av byggkunniga för utformning, hållfasthetsbedömningar och byggnationer. Det går att att transportera i nuvarande skick (med skydd på taket). Vid önskemål finns det en snickare som har angett att han kan ta på sig att bygga huset färdigt före transport.

Pris 495 000:- (eller högstbjudande). Detta är ett mycket bra pris med tanke på hur bland annat virkespriserna gått upp på senare tid och med tanke på hur fina material det är i huset. Missa inte chansen! Skambud undanbedes men vid snabb affär kan priset diskuteras.

Fler bilder kan skickas.

Köparen ombesörjer transport (finns i Sidensjö utanför Örnsköldsvik).

Vid intresse och frågor välkommen att kontakta mig.
Mona & Ruben