Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Hus på Hjul ställer in!

Elmia 2022

2021-06-07
» Läs mer

Locka danskar till Sverige

2021-05-12
» Läs mer

Forsbergs och Elmia 2021

2021-05-03
» Läs mer

Hus på Hjul ställer in!

2016-02-19

Hus på Hjul som var planerad att genomföras till Kristi Himmelfärdshelgen i Norrköping kommer inte att genomföras. Arrangören Looping Event anser att själva mässdelen inte kommer att kunna hålla tillräckligt hög klass efter att vissa företagsutställare valt att tacka nej.

-Det är tråkigt. Både besökare och utställare var mycket positiva efter förra årets premiär. Och i  år hade flera klubbar bestämt sig för att förlägga sina möten till mässan och campingen. Såtillvida såg det väldigt bra ut, säger Sten Lilja på Looping Event som står bakom arrangemanget.

Även när det gäller ägare till campingklassiker, olika veteranekipage, var intresset stort för att ställa ut. Förra årets lyckade Privatmarknad live, en möjlighet för privatpersoner att ställa ut och sälja sina begagnade husbilar och husvagnar, såg också ut att kunna öka rejält.

Det är intresset från företagsutställarna på själva mässan som enligt Sten Lilja är för svagt för att kunna genomföra ett tillräckligt bra och intressant arrangemang. Färre företagsutställare påverkar också det ekonomiska utfallet.

- Vi var väldigt nära, men det räcker inte. Nu lägger vi istället all vår fokus på SkogsMaskindagarna, en stor branschmässa för svensk skogsnäring som vi genomför i Karlskoga i början av juni. Därefter får vi fundera vidare på hur och i vilken form Hus på Hjul eventuellt kan återkomma, säger Sten Lilja.

För mer information: Kontakta gärna Sten Lilja, 0721-67 35 67 eller sten.lija@loopingevent.se