Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Husbilsparkering i Göteborg

Elmia 2022

2021-06-07
» Läs mer

Locka danskar till Sverige

2021-05-12
» Läs mer

Forsbergs och Elmia 2021

2021-05-03
» Läs mer

Husbilsparkering i Göteborg

2020-06-17

I sommar kommer många att semestra i Sverige på grund av Covid-19. För att göra det enklare att besöka Göteborg inför nu Göteborgs Stads Parkering tillsammans med Got Event fler husbilsplatser – mitt i centrala staden.

I år när fler än vanligt håller sig inom Sveriges gränser på ledigheten märker vi att behovet är större än vanligt av parkering för husbilar. Tillsammans med Got Event som driver stadens största arenor, har vi skapat 90 nya platser för husbilar på Valhalla IP.

- Vi fick uppdraget av vår styrelse att se över möjligheterna för att skapa fler husbilsparkeringar i centrala staden. Vi är glada att vi snabbt kunnat lösa fler platser och redan idag måndagen 15 juni går det att parkera på Valhalla IP, säger Hanna Munde, chef för Marknad och Affärsutveckling på Göteborgs Stads Parkering.

- Vi hade planerat för ett rekordår med stora som små evenemang, men nu när det inte är möjligt så vill vi medverka till andra möjligheter för att använda arenorna. Alltid roligt när vi kan hitta nya samarbeten som blir till nytta för besökaren, säger Christer Falk, chef för Arenaservice Got Event.

-----

Fakta/ Husbilsparkering Valhalla IP

 • 90 platser för husbilar
 • Öppen 12 juni- 31 augusti.
 • Pris:
  20 kr/tim alla dagar 8–22
  2 kr/tim övrig tid
  maxtaxa 200 kr/dygn
 • P-tid: max 48 timmar
 • El ingår inte