Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Lägger årsmöte på Hus på Hjul

Elmia 2022

2021-06-07
» Läs mer

Locka danskar till Sverige

2021-05-12
» Läs mer

Forsbergs och Elmia 2021

2021-05-03
» Läs mer

Lägger årsmöte på Hus på Hjul

2016-02-12

Klubbar lägger årsmöte till Hus på Hjul

Den 6-7 maj är det åter dags för husbils- och husvagnsmässan Hus på Hjul i Norrköping. En mässa som hade en lyckosam premiär förra året. Det goda ryktet har nu inneburit att flera klubbar bestämt sig för att förlägga sina vårträffar eller årsmöte till mässan och campingen!

Syftet med Hus på Hjul är att under Kristi Himmelfärdshelgen skapa en mötesplats för alla vänner av mobilt boende. Med mässa, stor camping, mat, fest, dans och olika aktiviteter. Allt förlagt till före detta Bråvalla flygflottilj i Norrköping.

-Förhoppningen var också att husbils- och husvagnsklubbar skulle kunna se detta som ett bra ställe att samlas på. Kanske hålla ett möte och starta upp säsongen. Det säger Sten Lilja på Looping Event AB som står bakom arrangemanget.

Egna campingbyar

Och så har det blivit. På det stora campingområdet finns i dagsläget tre ”klubbcampingbyar” inritade. Motor Home Club of Sweden, MHCS, först ut att besluta sig, har förlagt sitt årsmöte med tillhörande mat och fest, i en av de stora lokalerna på mässområdet.

Svenska Piloteklubben har valt att lägga sitt vårupptaktsmöte till Hus på Hjul. Och Svenska Kabeklubben, SvKK, har i sin tur gått ut med en inbjudan till alla sina drygt 3000 facebookmedlemmar om att stå samlade i en egen ”campingby” på området.

-Det är verkligen roligt. Själva campingen öppnar ju redan under torsdagen den 5:e och håller öppet ända fram till på söndagen. Klubbcampingarna betyder ju att antalet campare totalt, och därmed också besökare på mässan, kommer att öka rejält, säger Sten Lilja

Kika in på hemsidan för mer information