Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Kreativitetstävling

Elmia 2022

2021-06-07
» Läs mer

Locka danskar till Sverige

2021-05-12
» Läs mer

Forsbergs och Elmia 2021

2021-05-03
» Läs mer

Kreativitetstävling

2019-02-16

Nu ska de mest framgångsrika och kreativa Elmiautställarna belönas. Genom det nyinstiftade priset Exhibitor of the year Awards vill Elmia och Fairlink ta mässdeltagandet till nya höjder.

– Med det här priset vill vi skapa förebilder och inspirera utställare att nyttja alla möjligheter som ett mässdeltagande innebär. Allt för att maximera return on investment för både utställare och besökare, säger Lotta Frenssen, vd på Elmia.

Utställarna på Elmias mässor blir allt bättre på att utnyttja mässornas alla möjligheter. För att lyfta det till en ännu högre nivå har Elmia tillsammans med mässutbildningsbolaget Fairlink inrättat priset Exhibitor of the year Awards. Priset är uppdelat i tre olika kategorier.

Tävlingen pågår årligen från 1 december till 1 december. De första priserna delas ut i januari 2020. Alla kan nominera kandidater från alla de mässor som arrangeras på Elmia. Bland de inkomna nomineringarna väljer sedan Fairlink ut fem slutkandidater i varje kategori som får möjlighet att komplettera med ytterligare information. 
Nästa steg är att en jury sedan utser tre vinnare som utöver utmärkelsen även får välja en personal- eller kundaktivitet på Elmia, till ett värde av max 65 000 kronor.

– På Elmia görs det affärer för otaliga miljarder kronor varje år. För att sticka ut i mängden krävs kreativitet och idérikedom och det är den vi vill premiera, säger Mikael Jansson, vd på Fairlink.

– Även om samhället förändras kontinuerligt spelar mässor en oerhört viktig roll för företag och organisationer. Digitaliseringen i kombination med det personliga mötet ger en spännande mix, säger han.