Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Nyheter och veteraner

Elmia 2022

2021-06-07
» Läs mer

Locka danskar till Sverige

2021-05-12
» Läs mer

Forsbergs och Elmia 2021

2021-05-03
» Läs mer

Nyheter och veteraner

2015-05-11

Allt klart inför helgens premiär av Hus på hjul i Norrköping

Nu är det bara dagar kvar till premiären den 15-16 maj på Sveriges nya mässa för mobilt boende. En mötesplats som arrangören Looping event säger. En mässa med företagsutställare, en provkörningsbana, en unik privatmarknad, och så en utställning med härliga campingklassiker. Samt naturligtvis, camping för besökarna.

-De stora ytorna som Bråvalla flygfält erbjuder ger oss möjligheter att skapa en mötesplats, en mässa som sticker ut och tillför något extra, säger Sten Lilja på Looping Event som står bakom arrangemanget.
Arrangören ser ut att ha all anledning att vara nöjd så här långt med sin premiärmässa. Representationen bland de olika husbils- och husvagnsfabrikaten är god. Här finns återförsäljare av olika tillbehör och det utlovas en mängd olika aktiviteter, riktade bland annat mot såväl golfare som hundägare!

Veteranutställning

Ett antal läckra campingveteraner har skrivande stund anmält sig. Allt från välputsade renoverade campingklassiker till ärrade veteraner i orört originalskick.
Det handlar om drömmar, minnen och nostalgi.

Unik privatmarknad

För den som funderar på att sälja sin husbil eller husvagn erbjuder Hus på Hjul en särskild privatmarknad.
-Det är bara att boka plats och köra ut och ställa upp sin bil för beskådan. Samtidigt kan man sova över och ha trevligt. Bokningarna kring detta sker de sista dagarna innan mässan. Många har ju annons på exempelvis, och bestämmer sig ju först när det vet att de ännu inte sålt, menar Sten Lilja.

Camping från torsdag

Själva mässan genomförs den fredag och lördag den 15-16 maj, medan campingen öppnar redan på torsdag och håller öppet till söndagen.I det stora restaurangtältet som byggs upp blir det musikunderhållning, musikfrågelek och andra aktiviteter redan från torsdagskvällen.

-Vi har mycket förbokningar på campingen och det känns som om det kommer att bli en välbesökt mässa. Vi hoppas att mixen med nyheter, begagnat och veteraner tillsammans med olika aktiviteter kommer att tilltala våra besökare, säger projektledaren på Looping Event, Sten Lilja.

Gnistrande blankt. Detta ekipage, en Chevrolet Bel Air -55, som drar en fantastiskt Airstream flying cloud från -51 är ett av flera veteranekipage som ställer ut vid sidan om alla husbils- och husvagnsnyheter.

Bär sina år med värdighet