Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Cinderella

Elektrisk Mini med taktält

2021-06-07
» Läs mer

Cinderella

2020-08-11
» Läs mer

Tvättmaskin för camping

2018-07-05
» Läs mer

Cinderella

2020-08-11

 

Den smarta toalettlösningen för husbilar och husvagnar

Har sommarvibbarna infunnit sig än? Har du en längtan till lata sommardagar, äta glass och höra barnen skratta? Kanske planerar du en tripp till vackra Norrland eller kanske en resa till Västkusten och dess doft av hav samtidigt som du kan erinra dig stanken från tömningen av din latrintank? 

Sommarsemester på hjul handlar om frihet, bort från stress och press. Friheten att köra så långt, eller kort, du önskar. Skapa din egen frihet – med exakt så mycket aktivitet du önskar. Det handlar om att göra livet på hjul så enkelt och problemfritt som möjligt.

Glöm att tömma avfallstankar

Du har sett dem, människorna med sina septiktankar, komma dragandes på väg till avlämningsstationen för latrin. De rynkande näsborrarna och grimaserna av äckel när locket lossas och sen axlarna som slappnar av när innehållet väl är tömt. Många tycker att tömningen av en toalett är ett jobb som följer med att ha en husvagn eller husbil. Men det behöver inte vara så! Med en förbränningstoalett från Cinderella installerad är det möjligt att uppnå i princip samma toalettkomfort som hemma - utan att behöva hantera illaluktande latrin!

Cinderella förbränningstoaletter är utformade för att förbränna urin och fekalier vid höga temperaturer. Inget behov av vatten eller latrintankar. Avfallet förbränns säkert i en sluten förbränningskammare och avgaserna från förbränningen går via en katalysator, som neutraliserar dåliga dofter, och sen ut i det fria. Den återstående produkten är en liten mängd ren aska. En familj på fyra personer har efter en veckas användning producerat ungefär en tekopp aska, fri från skadliga bakterier. Med en förbränningstoalett slipper du illaluktande kemikalier och skvimpande kassetter, så enkelt, så bekvämt!