Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Minibrandsläckare

Elektrisk Mini med taktält

2021-06-07
» Läs mer

Cinderella

2020-08-11
» Läs mer

Tvättmaskin för camping

2018-07-05
» Läs mer

Minibrandsläckare

2017-05-29

Öppna, skaka och släck.

Den här smarta brandsläckaren fungerar precis som en vanlig hårspray och är ett utmärkt komplement till den konventionella brandsläckaren. Sprayflaskan rymmer 75 ml skum som utvidgar sig 40 gånger sin egen storlek och genererar totalt ca 10 liter släckskum. Skummet kväver effektivt bränder i olja, alkohol, kolväten, fasta ämnen och elektriska bränder upp till 35 000 volt (bränder av klass A, B, C och K/F).

Minibrandsläckaren är utmärkt för att släcka småbränderna innan de hunnit sprida sig i hemmet, bilen, båten, husbilen, husvagnen eller naturen. Sprayen är mer lätthanterlig än en vanlig brandsläckare då du håller sprayen i ett fast enhandsgrepp och lättare kan kontrollera mängden skum. 

Skummet i brandsläckaren är 100% ekologiskt nedbrytbar, så den är även fullt lämplig för att släcka campingbrasan som börjar utveckla sig utom kontroll.

Sprayen tål och fungerar i miljöer från -40° C till +50° C, är kvalitetssäkrad upp till 3 år efter tillverkningsdatumet och är naturligtvis godkänd och certifierad.

Läs mer!