Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Tillgång till vinterförvaring

Dalhalla i sommar

2021-06-07
» Läs mer

Tillgång till vinterförvaring

2020-09-07
» Läs mer

Gasvarnare

2020-07-15
» Läs mer

Tillgång till vinterförvaring

2020-09-07

Vinterförvaring

 Var gör ni av husbilen/husvagnen i vinter?Ni kanske tillhör dem som kör hela vintern, men om ni inte gör det var gör ni av ert ekipage?

 Som läget är just nu så verkar det vara stenhårt tryck hos uthyrarna av vinterförvaringsplatser, vi har ringt runt till ett antal uthyrare runt Göteborg. Är du ny hb eller hv-ägare och vill stå under tak, så verkar det vara fullt hos alla uthyrare. Några få har utomhusplatser kvar, men då verkar det heller inte finnas tillgång till el. Vi upplever också att det är väldigt svårt att hitta uthyrarna, kanske letar vi på fel ställen? 

Vi har googlat och hittat några stycken, men det borde ju finnas fler! Det finns ju, efter vad jag förstår gott om tomma lador runt om i landet. Ägarna till dessa borde väl vara intresserade av att få in lite stålar och ett enkelt sätt borde ju vara att hyra ut till vinterförvaring, eller de kanske inte vet att trycket efter uppställningsplatser är stenhårt just nu?

 Skulle vara kul att veta hur du löser din vinterförvaring? 

 Hyr du plats för husbilen/husvagnen hos ett företag eller hyr plats hos någon du känner, eller kanske du har egen plats hemma? Berätta gärna!

maila till info@husvagnsguiden.se