Sök på allt som har med husvagnar att göra
Månadens Guldkorn
Skicka in din bild här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & trickswebb-tvRedaktionenPanelenNyheter
Fixar internet i bilen

Näsfilter för Pollenallergiker

2019-02-26
» Läs mer

Stöldskyddad ryggsäck

2018-10-12
» Läs mer

Brandfilt

2017-12-01
» Läs mer

Fixar internet i bilen

2016-03-02

En ny router med 4G fixar snabb uppkoppling i bilen för upp till 10 enheter samtidigt

För den som önskar uppkoppling till hela familjens enheter under bilresan finns numera Huaweis 4G-router E8377. Routern ansluts direkt till bilens cigarettuttag och den har även ett usb-uttag så att man samtidigt kan ladda en telefon eller surfplatta. Uppkopplingen sker alltså via 4G vilket ger en teoretisk maximal nedladdningshastighet på 150 Mbit/s även om du för det mesta säkert hamnar lägre än så. När du enbart har tillgång till 3G-nät är den teoretiska maxhastigheten 42 Mbit/s och den kan delas mellan upp till 10 enheter som kan vara anslutna samtidigt. 

I dagsläget finns routern enbart att köpa via Tele2:s butiker och webbplats och priset är 699 kronor. För den som köper routern och samtiidgt är Tele2-kund så ska det ingå ett simkort med 5 GB data förladdat, något som så klart kan fyllas på med mer data om potten skulle ta slut.

– Car-Fi är en fantastisk produkt som gör det ännu roligare att ta med sig familjen eller vännerna ut på de på de svenska vägarna i vinter. Routern är lätt att installera och gör att bilens samtliga passagerare kan använda ett gemensamt nätverk för surf, musik, film och mycket mer, säger Henrik Lönnevi, affärs- och produktutvecklingschef på Tele2 Sverige.

Ett alternativ för den som tycker priset är för högt är så klart att använda internetdelning på en av de telefoner eller surfplattor med simkort som man redan har och den vägen dela med sig av uppkopplingen till medresenärerna.

Källa: mobil.se